Бисери из женски форуми

След оглед на няколко женски форума вече имаме и победители за най-оригинални въпроси. Силно се надяваме дамите, които са ги задали да са намерили правилния отговор, мъж или каквото там са търсели. Може да споделите с нас кой от всичките трябва да получи първо място в класацията.

Целувах се с приятелят ми, а той беше ползвал балсам за след бръснене “Нивеа”. Нализах се с този балсам. Възможно ли е той да свали ефективността на хапчетата ми против забременяване? Все пак в него има много химия!

Ако съм девствена мога ли да забременея ако приятелят ми е свършил във ваната, където се къпахме заедно?

Вече два месеца съм бременна. Вчера на мъжа ми правиха рентгенова снимка. Той опасен ли е за мен в момента? Има ли радиоактивно излъчване? Как да се предпазя от него? Мога ли да имам полов живот с него? Или да изчакам?

На 22 години съм. Скоро започнах полов живот. Вчера забелязах, че ми се появява целулит. Това свързано ли е с началото на половият ми живот?
Забременях миналата седмица. Има ли начин тези дни пак да забременея, за да родя близнаци?

Бременна съм вече от 24 седмици. Ако сурово месо е стояло в хладилника до сиренето, а на сутринта съм изяла това сирене мога ли да се заразя от някаква инфекция от месото?

Вчера започнах да пия хапчета против забременяване. Но веднага след първото хапче си глътнах и сополите. Ще повлияе ли това на контрацептивния ефект?

Вярно ли е, че при гинекологичен преглед докторът си вмъква цялата ръка вътре, заедно с фенерчето?
Може ли от това, че спя по корем да не ми пораснат големи гърдите?